Start to feel good

Soms heeft je lichaam meer nodig dan rust en de Spaanse zon. Daarom bieden wij bij Casa Orbeta ook energetische behandelingen aan. Sammy is een 2e graads reiki therapeut en holistisch therapeut en zorgt voor individuele behandelingen op maat. Beiden hebben wij een diploma van ontspanningsmasseur waardoor we zowel individuele als duomassages kunnen geven. Onze behandelingen worden gegeven in een rustgevende omgeving, in open lucht.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen.

Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

U kan genieten van een individuele massage of we bieden u ook duomassages aan.

  • 1uur: € 40 per persoon
casa-orbeta-massage

casa-orbeta-massage-klankschalen

Klankmassage

Klankmassage kan je intens laten ontspannen. De combinatie van trilling en klank brengt het lichaam in een diepe ontspanning en herstelt de balans.

De betoverende klanken die een klankschaal voortbrengt hoor je met je oren, maar ook wordt er door de vibraties veel aangeraakt in je energetische lichaam, de zogenaamde onzichtbare ruimte die bij jou hoort.

Dit geeft een ervaring van een innerlijke massage. De trillingen hebben een helend effect op je hele systeem en maken je meer bewust van je lichaam. Een klankmassage werkt holistisch omdat deze effect heeft op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

  • 30min: € 25 per persoon
  • 1uur: € 40 per persoon

Reiki

Reiki bestaat uit twee Japanse karakters, rei (geest of ziel) en ki (energie of levenskracht). Door Reiki kom je weer volledig in contact met je kern, je essentie, met wie je werkelijk bent.

Reiki is een vorm van alternatieve therapie die meestal ‘energy healing‘ of gewoon ‘healing’ wordt genoemd. Energiegenezing wordt al eeuwenlang in verschillende vormen gebruikt. Voorstanders zeggen dat het effect heeft via de energievelden rond het lichaam.

Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.

  • 1uur: € 40 per persoon
casa-orbeta-reiki